'Bevezetés a craniosacralis terápiába' 1-napos workshop

A workshop témája:
- a craniosacralis terápia történeti háttere,
- a craniosacralis rendszer és a craniosacralis ritmus elmélete és anatómiája,
- a craniosacralis ritmus érzékelésének tanulása önmagunkon és másokon,
- a CST egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikája, a Still Point technika elsajátítása.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a CST, aki szeretné megérezni a craniosacralis ritmust, elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. láz- vagy fájdalomcsillapításban, görcsoldásban, az alvás, relaxáció megkönnyítésében, stesszoldásban.

A workshop időtartama: 10.00h - kb. 15.00h 
Regisztráció: 9.30-tól
Helyszín: 1111 Budapest, Budafoki út 9-11., IV/6. (Natural Balance rendelő)
A helyszín a létszám függvényében változhat. Változás esetén a jelentkezőknek külön értesítést küldünk.

Ára: 20.000 Ft, amely előzetes telefonos egyeztetést követően készpénzben, vagy banki átutalással fizetendő. A tanulási segédletet, jegyzetet, íróeszközt, valamint forrásvizet és gyógyteát biztosítunk, a résztvevőknek csak az ebédről kell gondoskodnia. Kényelmes, laza öltözet viselése javasolt.

Ha bármilyen kérdése van, írjon vagy hívjon bennünket telefonon, oktatási osztályvezetőnk, Iván Réka készséggel áll rendelkezésére.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb a workshop időpontja előtt 10 nappal e-mailben jelezze nevének, születési idejének, telefonszámának, postacímének és e-mail címének megadásával az info@upledger.hu címen!

A workshop indításához szükséges minimális létszám: 10 fő.