Advanced craniosacralis terápia 2 (ADV2)

A KÉPZÉS LEÍRÁSA:
Az Advanced Craniosacralis terápiás programok olyan 5-napos kiscsoportos (10-12 résztvevő) workshopok, melyek az intenzív terápiás programok előnyeit a tanulás és szakmai fejlődés lehetőségével egyesítik. Résztvevők az eseményt mind magánéletük, mind szakmai karrierjük tekintetében mérföldkőnek nevezték. A tanulás paradigmája a CST, a SER és Upledger tanításainak kísérleti jellegű alkalmazása és felfedezése. A résztvevők tovább kutatják az Upledger Craniosacralis terápia elveit és gyakorlatát, amely alapul szolgál a gyógyulás támogatásához és további lehetőségeket kínál ahhoz, hogy a módszert kibontakoztassák a saját életükben - és azon is túl.

A haladó szintű CST terapeutává válás útján a résztvevők megtanulnak bensőséges és együttműködő módon együttdolgozni terapeutatársaikkal, felfedezik saját különleges képességeiket és dolgoznak személyes problémáik megoldásán.

 

A KÉPZÉS FŐBB IRÁNYVONALAI:
- Több-terapeutás (multiple-therapist) kezelésekben való részvétel
- A résztvevőknek lehetősége van arra, hogy az instruktor egyénileg felmérje képességeiket
- A technikák alkalmazásának finomítása és a palpációs képességek továbbfejlesztése
- Egy mélyreható test/lélek integrációs tanulmányban való részvétel a Craniosacralis terápiát használva alaprendszerként


INSTRUKTOR:
Chas Perry, Ph.D., CST-D (USA)


A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
Meghatározás alatt
Az elhelyezés kétágyas szobákban történik.


A KÉPZÉS NAPIRENDJE:
A képzés reggel 9:00h-kor kezdődik, lehetőség van azonban a szállást már az azt megelőző este 17:00h-tól elfoglalni. A képzés különleges jellegéből adódóan az egyes napok befejezési ideje késő estére tolódhat.
 

A KÉPZÉS TEMATIKÁJA:
- Bemutatkozás, a workshop céljainak megbeszélése;
- 4 vagy 5 fős csoportokban történő több-terapeutás kezelések, a kezelések során a korábbi Craniosacralis terápia/SomatoEmotional Release® és Advanced Craniosacralis terápia képzési szinteken tanult vizsgálatra és kezelési technikákra összpontosítunk.
- Az előző nap egyes kezeléseinek szóbeli megbeszélése. A megbeszélés a kezelés alatt és után szerzett emocionális és fizikai megérzésekre, felismerésekre összpontosít. Mind a páciens, mind a vezető- és segédterapeuta számára adott a lehetőség, hogy meglátásait megossza, ami az összes jelenlévő javát szolgálja.
- A 2-4. nap során az első naphoz hasonló több-terapeutás kezelések, ahol az intenció az eddig megélt folyamat elmélyítése.
- Integráció


A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:
- Sikeresen elvégzett Upledger ADV1 képzés
- Általános irányelveink, eljárási szabályzatunk (Etikai Nyilatkozat) elfogadása
- A képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása
- A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi fénykép, motivációs levél, egészségügyi kérdőív) leadása a jelentkezési határidőn belül
- A részvételi díj hiánytalan megfizetése 
- A képzést megelőző 4 hétben legalább 1 Craniosacralis terápia/SomatoEmotional Release® kezelésen páciensként való aktív részvétel egy legalább ADV1 végzettségű, CST-T minősítéssel rendelkező terapeutánál az Upledger Institute Hungary referenciarendelőjében
- A képzést megelőző fél évben legalább 4 tanulócsoportos foglalkozáson vagy magánórán való igazolt aktív részvétel


A JELENTKEZÉS MÓDJA:
A jelentkezéshez az alábbiakat kérjük következő címre postán vagy személyesen eljuttatni:
          Upledger Institute Hungary Kft.
          2051 Biatorbágy, Keserűkút u. 101/73
- Jelentkezési lap, Képzési szerződést kinyomtatva, kitöltve, minden oldalon aláírva
- 6 hónapnál nem régebbi fénykép
- Kinyomtatott és részletesen kitöltött Egészségügyi kérdőív
- Motivációs levél, amelyben kitérsz az alábbiakra:
          Miért szeretnél részt venni az ADV2 képzésen?
          Mit remélsz a képzésen való részvételtől? Milyen elvárásaid vannak?
          Hogyan használod a Craniosacralis terápiát jelenleg?
          Vészhelyzet esetén értesítendő személy neve, elérhetősége


RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS EGYÉB KÖLTSÉGEK:
500,00 USD regisztrációs díj
1.000,00 USD részvételi díj, amely nem tartalmazza a szállás, ellátás és utazás költségeit
50.000 HUF szállásköltség, amely érkezéskor a helyszínen fizetendő

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
A befizetett regisztrációs és részvételi díjat a képzés kezdete előtti 28. napon belül történő lemondás esetén visszakövetelni nem lehet. A részvételi díjra vonatkozó kötbérmentes lemondási határidő: a képzés 1. napját megelőző 60. nap. A kötbér mértéke 60-40 nappal a képzés 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 40-28 nappal a képzés 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 75%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérknt. A regisztrációs díjat a szervező semmilyen körülmények között nem téríti vissza.


HALLGATÓI VISSZAJELZÉSEK:
„Szavakkal nehezen tudom kifejezni azt a hálát, amelyet most, a képzés végén érzek. Chas, olyan képességeid, adományod és tehetséged van, amely lehetővé teszi számomra, hogy ne csak a folyamatban bízzak, hanem önmagam folyamatában, annak kibontakozásában is. Látom magam, ahogy újra és újra elvégzem ezt a képzést, hogy csökkentsem a terheket és megfiatalodjak. Hálásan köszönöm, hogy sértetlenül megőrzöd a módszer integritását.
Hálával és szeretettel:"
Carrie Fisher, LMT - 2013. május

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x