Healing From the Core™
– Advanced Energy Dynamics and Applications 1


A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
A képzés az első nap 12:00h-kor egy közös ebéddel kezdődik.

1. nap: 13:30h-18:00h, majd 19:30h-22.00h
2. nap: 9.30h-12:30h, 14:00h-18:00h, majd 19:30h- 21:00h
3. nap: 9:30h-12:30h, 15:00h-18:00h, majd 19:30h-21:30h
4. nap: 9:30h-12:30h, 14:00h-18:00h, majd 19:30h-21:30h
5. nap: 9:30h-12:30h, 13:30h-15:30h

INSTRUKTOR:
Suzanne Scurlock-Durana CMT, CST-D (Reston, VA, USA)

A szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját, az instruktor és a tanársegédek személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA:
- egészségügyi dolgozók (orvosok, természetgyógyászok, nővérek, gyógytornászok, manuálterapeuták, mozgás- és masszázsterapeuták),
- pszichológusok,
- Life Coach módszert alkalmazók,
- craniosacralis terápiát, nyirokdrenázst vagy visceralis manipulációt végzettek,
- sérült vagy fogyatékkal élő gyermekek szülei, tanárai és terapeutái, fejlesztőpedagógusok,
- betegápolók és idős emberek gondozói,
- tanítók, tanárok, előadók,
- sportolók, élsportolók,
- olyan személyek, akik sürgősségi ellátást igénylő területen dolgoznak,
- azok, akik életük egyik fontos keresztútja előtt állnak és nem tudnak dönteni,
- azok, akik egyszerűen csak kezelni próbálják túlságosan elfoglalt, stresszes életüket.

A KÉPZÉS LEÍRÁSA:
- Tudod-e, hogyan válhat jelenléted stresszes szituációk erős ellenszérumává?
- Szeretnéd hatékonyan kezelni pácienseid, ügyfeleid, klienseid ellenállását?
- Elgondolkodtál valaha azon, hogy melyik páciensednek milyen az „energetikai aláírása”? És a tiéd?
- Készen állsz arra, hogy kimagaslóan tartsd a teret mások számára?
Lépj túl a technikákon, hogy elsajátítsd annak folyamatát, hogyan tudsz mások számára erős terápiás jelenlétet fenntartani, szakmai és magánéleti szinten egyaránt. Akár bodyworker, pszichoterapeuta, jógatanár, coach vagy bármilyen segítő foglalkozású vagy, vagy egyszerűen csak szeretnél gyógyító teret tartani másoknak és saját magadnak, ez a képzés megtanít arra, hogyan gazdagítsd képességeidet a földelésben és energiameződ szélesítésében.
Ha egyszer magadévá teszed ezeket a sorsfordító képességeket, azok örökre a tieid maradnak.
Gyakorolhatod saját energiaszokásaid feltérképezését: erősségeidet éppúgy, mint azt, hogyan veszíthetsz az energiádból és a földelésből, amikor túláradó érzelmekkel vagy erőt próbáló helyzetekkel szembesülsz.
Megtanulhatod azt is, hogyan fiatalítsd magad még gyorsabban. Ráadásul elsajátíthatod, hogyan kövesd nyomon pácienseid egyéni energiaáramlási szokásait és energiablokkjait, illetve hogyan segítsd őket abban, hogy a földelést használják önmaguk fiatalításához.

A KÉPZÉS FOLYAMÁN ELSAJÁTÍTHATÓ KÉPESSÉGEK:
- Fejlessz ki gazdagabb képességeket a földelésben és energiameződ kiterjesztésében!
- Tanulmányozz jellegzetes energiamintákat, hogy felismerd mások múltbéli traumáinak különböző kompenzációs módjait, mint pl. a disszociációt és az addikciót.
- Gyakorold azokat a módszereket, melyekkel nyomon követheted pácienseid energiaáramlási szokásait és energiablokkjait!
- Használd a képességeidet oly módon, hogy az segítsen másoknak saját belső forrásaikkal összekapcsolódni, növelje energiaáramlásukat, és újra a jelen pillanathoz kapcsolja őket!
Ezek kulcsfontosságú képességek ahhoz, hogy segíthessünk másoknak az őket ért traumákból felépülni, gazdagabb életet élni tele örömmel és kreativitással.
A képzés elvégzését követően terapeutaként képes leszel pácienseidnek segíteni abban, hogy mélyebb érzelmi problémákkal is szembenézzenek re-traumatizáció nélkül. Képes leszel még hatékonyabban kezelni a gyógyító folyamattal szembeni ellenállást. Megtanulod, hogyan dolgozz még mélyebben saját emocionális folyamataiddal anélkül, hogy az megterhelő lenne vagy kiégéshez vezetne.
Az eredmény: energiameződ változatosabb, erősebb és rugalmasabb lesz, melynek segítségével még teljesebben tapasztalhatod meg az örömet és a boldogságot minden egyes pillanatban.

A KÉPZÉS RÉSZVÉTELI DÍJA:
A Képzés részvételi díja 900.00 USD, azaz Kilencszáz amerikai dollár, amely magában foglalja a regisztrációs díjat és a szinkrontolmácsolás díját, de nem tartalmazza a szállás, a parkolás és az étkezés díját a Képzés ideje alatt.
A ‘Core-Pack’ program, azaz a HFC1-re és a HFAE1-re történő egyidejű jelentkezés esetén a HFAE1 részvételi díja 800.00 USD, azaz Nyolcszáz amerikai dollár.
Amennyiben a résztvevők létszáma nem éri el a 8 főt, szervező - igény esetén - az Upledger Institute Hungary székhelyén a résztvevők részére szállást biztosít.

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:
A részvételi díj fizethető készpénzben vagy átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (HFAE1.1). Jelentkezéskor 200.00 USD, azaz Kétszáz amerikai dollár regisztrációs díj fizetendő. A regisztrációs díj forintban is fizethető. Ez esetben azonban az aktuális árfolyamot illetően előzetes telefonos egyeztetés szükséges az ‘Elérhetőség és további információ’ pontban megadott telefonszámon!
A hátralék összege 700.00 USD, azaz Hétszáz amerikai dollár, amelynek fizetési határideje _. A hátralék készpénzben, USD-ben fizetendő.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 28. nap. A kötbér mértéke 28-21 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a. 21 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 200.00 USD, azaz Kétszáz amerikai dollár regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:
A képzésre a ‘Healing From The CoreTM: ‘Teljes testi jelenlét: Földelés és egészséges határok’ képzést sikeresen elvégzett hallgatók jelentkezhetnek.

A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ:
- általános irányelveink, eljárási szabályzatunk (Etikai nyilatkozat) elfogadása (ezt a Jelentkezési lap mellé megküldjük);
- a képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása;
- a jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi fénykép) beadása a megadott határidőn belül;
- a részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése szükséges.

A JELENTKEZÉS MÓDJA:
A Jelentkezési lap és a Képzési szerződés a lap alján lévő linkekre kattintva tölthető le. Telefonos egyeztetést követően a jelentkezési anyagot a megadott határidőn belül visszajuttatni az intézet levelezési címére. 

AJÁNLOTT IRODALOM:
Suzanne Scurlock-Durana, CMT, CST-D: Full Body Presence: Learning to Listen to Your Body’s Wisdom
Az irodalom angol nyelvű. Magyar fordítás egyelőre nem áll rendelkezésre. A könyv megrendelhető az interneten.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:
A résztvevő a képzés végén az Upledger Institute Hungary által kiállított tanúsítványt kap. A tanúsítvány kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított tanúsítvány önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x