HOLISZTIKUS CSEND
A tudatosság szerepe a gyógyulásban

 

NEM CSAK CRANIOSACRALIS TERAPEUTÁKNAK

A KÉPZÉSRE - ELŐKÉPZETTSÉGTŐL FÜGGETLENÜL - JELENTKEZHET BÁRKI 

A 2022. ÉVI DTHCS1 KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2022. május 7-8.
Jelentkezési határidő: 2022. április 15.

 
A 2023-as képzés időpontja meghatározás alatt.

 

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
2 nap, az alábbi kezdési időpontokkal:
1. nap: regisztráció 9.30h-10.00h, a Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart.
2. nap: 9.00h - kb. 18.00h
A Képzés órarendje hozzávetőleges. A megadott befejezési időpont kitolódhat, hogy az adott napra kiírt tananyag teljességgel lefedhető legyen. Ezért kérünk mindenkit, hogy a képzés időtartamára ne tervezzen egyéb délutáni/esti programot.

 


A KÉPZÉS HELYSZÍNE
Terrapark (Konferenciaterem)
2040 Budaörs, Liget u. 3/2.

 

Ez a képzés egyedülállóan kínál lehetőséget arra, hogy feltárjuk és megértsük a vonatkozó természeti törvények összefüggéseit, így rövidebb idő alatt és hatékonyan tudjuk megteremteni az egyensúlyt, mind saját, mind pácienseink életében.

A holisztikus csend maga az egyensúly, amely másként mutatkozik meg testi, lelki és szellemi síkon. A harmónia feltétele az, hogy mindhárom szinten egyidejűleg jelen legyen. Az emberi létezés természeti törvényszerűségekbe ágyazott, melyek ismerete az egyensúly elérésének alapvető feltétele.

Az élményszerű, gazdagon illusztrált, gyakorlatorientált képzés során mély-holisztikus szemlélettel közelítünk a szakmai és a hétköznapi kérdések felé, melyek ennél fogva nem csupán általános és felszínes összefüggéseikben tárulnak fel előttünk.


 

A KÉPZÉS RÉSZVÉTELI DÍJA
A Képzés részvételi díja: 118.000 Ft, azaz Egyszáztizennyolcezer forint.
 

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

 

A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI
Jelentkezéskor 45.000 Ft, azaz Negyvenötezer forint regisztrációs díj fizetendő banki átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (DTHCS1.2).
A hátralék összege 73.000 Ft, azaz Hetvenháromezer forint. A hátralék előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy banki átutalással fizetendő 2022. április 15-ig.
 

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 45.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

 

 

A JELENTKEZÉS MÓDJA
A szükséges dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva tölthetők le. A Jelentkezési lapot 1, a Képzési szerződést 2 példányban egy 6 hónapnál nem régebbi igazolványképpel együtt egy műanyag átlátszó irattartóba összekészítve, borítékba téve, ajánlva kell postára adni az UIH székhelyére: 
Upledger Institute Hungary Kft.
2051 Biatorbágy, Keserűkút u. 101/73
Előzetes egyeztetést követően személyesen is be lehet vinni budapesti vagy biatorbágyi rendelőinkbe.

 

 

EZ A KÉPZÉS NEKED SZÓL

  • ha fontosnak tartod saját életminőséged és tudatszinted emelését, és annak felfelé ívelésével egyidőben terápiás munkádban is eredményesebb szeretnél lenni

  • ha szeretnéd megismerni az emberi működést meghatározó természeti törvényeket, az egyensúly és egészség megteremtésének mély-holisztikus összefüggéseit

  • ha szívesen tudnál meg többet a gondolati-érzelmi, lelki-szellemi impulzusokról és azok életünkre és szervezetünkre gyakorolt hatásáról

  • ha szeretnéd elsajátítani azokat a módszereket, technikákat, amelyekkel testi-lelki-szellemi harmóniát teremthetsz.


     

Az előadóról

DR. DARNÓI TIBOR1993-ban szerzett orvosi diplomát, évekig idegsebészként dolgozott, háziorvosi szakvizsgát szerzett. Átfogó ismeretekkel rendelkezik a mozgásszervi betegségek, a neuropszichiátria és a gasztroenterológia területén.

A komplementer medicina iránti érdeklődése és elkötelezettsége annak felismerésére vezethető vissza, hogy a „nagy krónikus betegségek” a hagyományos orvosi terápiákkal többségében nem gyógyíthatók. A holisztikus megközelítés, a neurálterápiával való találkozás, a táplálkozás energetikai összefüggéseinek tanulmányozása és a pszichoszomatika egyre inkább megerősítést adtak szakmai és személyes útján.

Coue-trénerként alkalma volt felfedezni az elme erejét és hatását, az elmeműködés törvényszerűségeit, a testi-lelki-szellemi folyamatok hátterét, az egyensúly helyreállításának és megőrzésének módját.

Praxisában személyes és csoportos holisztikus konzultációkat tart, melyek során a klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, személyre szóló komplex terápiás javaslattal segít pácienseinek a gyógyulás útjára lépni.

Több alapítvány előadója, szakmai kurátora (Érthetően az Egészségért Alapítvány, Yotengrit Alapítvány, Bátor Kicsi Lélek Alapítvány)
 

VÁRUNK SZERETETTEL!

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x