Szenzoros integráció craniosacralis terapeutáknak (SICS)

 

A SORON KÖVETKEZŐ SICS KÉPZÉS IDŐPONTJA
2023. július 2-3.
Jelentkezési határidő: 2023. június 1.

 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE
Terra park, Konferenciaterem

2040 Budaörs, Liget u. 3/2

 

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
2 nap, az alábbi kezdési időpontokkal:
1. nap: regisztráció 8.30h-9.00h, a Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart.
2. nap: 9.00h - kb. 18.00h
A Képzés órarendje hozzávetőleges. A megadott befejezési időpont az adott napra kiírt tananyag lefedettségétől függően ettől eltérő lehet. Kérünk mindenkit, hogy a képzés időtartamára ne tervezzen egyéb délutáni/esti programot.

 

A KÉPZÉS LEÍRÁSA
A szenzoros integráció egy létfontosságú agyi funkció, mely során a testünkből és a környezetünkből érzékszerveinken keresztül érkező szenzoros ingereket az agy érzékeli, rendszerezi, feldolgozza, majd kiváltja a megfelelő motoros, nyelvi vagy érzelmi választ.
Amikor az agy képtelen a mindennapi életünk során beérkező szenzoros ingereket helyesen feldolgozni, szenzoros integrációs zavarról vagy szenzoros feldolgozási zavarról (Sensory Processing Disorder, SPD) beszélünk.
Ezen az új izgalmas képzésen megtudhatjuk, hogyan kezelhető az SPD craniosacralis terápiás szempontból, hogyan segíthetjük hozzá az érintett egyéneket, legyenek gyermekek vagy felnőttek, egészséggel és teljesítménnyel kapcsolatos céljaik hatékonyabb eléréséhez.

 

A KÉPZÉS FŐBB ELEMEI
A résztvevők megtanulják hatékonyan felismerni a szenzoros integrációs ill. feldolgozási zavar jeleit.
Megtanulják, hogyan adaptálhatják a Craniosacralis terápiás kezelést annak érdekében, hogy az megfeleljen az SPD-vel élők speciális igényeinek.
Megismerik azokat az eszközöket, melyek elősegítik, hogy az SPD-vel élő gyermekek nyugodtak és ellazultak maradjanak a terápia alatt.
Elsajátítják a Craniosacralis terápia és a Szenzoros integráció együttes alkalmazásának különböző módjait a funkcionális célok elérése érdekében.

 

HALLGATÓI VISSZAJELZÉSEK
„Felbecsülhetetlen értékű tanfolyam mindenki számára, aki szenzoros integrációs zavarral élő gyermekekkel vagy felnőttekkel dolgozik”.
„Az egyik legizgalmasabb képzés, amin valaha részt vettem. Játékosan és könnyedén ismertet meg az SPD-vel élők világával és megfelelő támogatásuk módjaival."

 

INSTRUKTOR
Gábriel Orsolya, CCEd, CST-D, N.P. - nemzetközi instruktor
A szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját és az instruktor személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.

 

A KÉPZÉS RÉSZVÉTELI DÍJA
150.000 Ft, azaz Egyszázötvenezer forint, amely magában foglalja 1 db Szenzoros integráció craniosacralis terapeutáknak (SICS) Tanulási segédlet árát, de nem tartalmazza az étkezés, a szállás és a parkolás díját a Képzés ideje alatt, továbbá a részvétel feltételeként ismertetett kezelés díját sem.

 

A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI
Jelentkezéskor 45.000 Ft regisztrációs díj fizetendő banki átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (SICS_2023). A hátralék összege 105.000 Ft, amely előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy átutalással fizetendő.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 45.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

 

A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI
- Sikeresen elvégzett Upledger-féle CST1 képzés;
- Általános irányelveink, eljárási szabályzatunk (Etikai Kódex) elfogadása;
- A képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása;
- A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi fénykép) beadása a megadott határidőn belül;
- A részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése;
- A képzést megelőző fél évben legalább 4 tanulócsoportos foglalkozáson vagy magánórán való igazolt aktív részvétel;
- A képzést megelőzően a CST1 tananyagából tett sikeres szintvizsga előzetesen egyeztetett időpontban Gábriel Orsolyánál. A szintvizsga ára: 20.000 Ft.
- A képzést megelőző 4 hétben legalább 1 craniosacralis terápiás kezelésen páciensként való részvétel egy CST-T minősítésű, legalább SER2-es végzettségi szintű terapeutánál az Upledger Institute Hungary referenciarendelőjében.


A JELENTKEZÉS MÓDJA
A szükséges dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva tölthetők le. A Jelentkezési lapot 1, a Képzési szerződést 2 példányban egy 6 hónapnál nem régebbi igazolványképpel együtt egy műanyag átlátszó irattartóba összekészítve, borítékba téve, ajánlva kell postára adni az UIH székhelyére:
Upledger Institute Hungary Kft.
2051 Biatorbágy, Keserűkút u. 101/73
Előzetes egyeztetést követően személyesen is be lehet vinni budapesti vagy biatorbágyi rendelőinkbe, vagy a tanulócsoportos foglalkozások bármelyikén leadható.

A képzéssel kapcsolatos dokumentumok:

SICS_2023_Jelentkezési lap
SICS_2023_Jelentkezési lap ismétlőknek
SICS_2023_Képzési szerződés
SICS_2023_Képzési szerződés ismétlőknek

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x