The Brain Speaks™ 2 (TBS2)


A SORON KÖVETKEZŐ TBS2 KÉPZÉS IDŐPONTJA:
2023-as időpont meghatározás alatt

Jelentkezési határidő: _A KÉPZÉS LEÍRÁSA:
Az Upledger Institute ezen haladó szintű workshopja egy másik személy agyával, annak képleteivel és egyes neuronjaival való kommunikáció lehetőségének felfedezésére és felismerésére , valamint ezen képletek közvetlen palpációjára és kezelésére összpontosít. A különböző agyi területekkel való kommunikáció elmélete azon a hipotézisen alapul, hogy az élőlényekben megtalálható minden szerv, szövet és sejt önálló tudattal rendelkezik. Az instruktor bevezeti a résztvevőket a különböző agyi és gerincvelői területekkel és azok funkcionális egységeivel folytatott képalkotásba és párbeszédbe. A résztvevők a központi idegrendszer palpációjának megfelelő palpációs és ‘listening‘ technikákat tanulnak. A workshop előadásokból, bemutatókból és az egyes bemutatott technikák gyakorlásából áll.


A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
1. nap: Regisztráció 9.30h-10.00h, A Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart
2. nap: 9.00h - kb. 17.30h
3. nap: 9.00h - kb. 17.30h
4. nap: 9.00h - kb. 17.00h

INSTRUKTOR:
Thomas Rasmussen PhD, CST-D

A szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját, az instruktor és a tanársegédek személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.
A KÉPZÉS RÉSZVÉTELI DÍJA:
A Képzés részvételi díja 185.000 Ft, azaz Egyszáznyolcvanötezer forint, amely magában foglalja a regisztrációs díjat, a szinkrontolmácsolás díját és 1 db The Brain Speaks™ 2 Tanulási segédlet árát, de nem tartalmazza a szállás, a parkolás és az étkezés díját a Képzés ideje alatt, továbbá a részvétel feltételeként ismertetett kezelés díját sem.

Képzést ismétlő hallgatók számára a részvételi díj a teljes összeg 50%-a, azaz 92.500 Ft-ért vehetnek részt a képzésen.

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:
A részvételi díj fizethető készpénzben vagy átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (TBS2.1). Jelentkezéskor 35.000 Ft regisztrációs díj fizetendő. A hátralék összege 150.000 Ft, azaz Egyszázötvennezer forint, amelynek fizetési határideje _. A hátralék előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy banki átutalással fizetendő.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 35.000 Ft, azaz Huszonötezer forint regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:
- Sikeresen elvégzett TBS1 képzés.
- A képzés szervezőjének, az Upledger Instutute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása.
- A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi igazolványkép) beadása a megadott határidőn belül.
- A részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése.
- 1 SomatoEmotional Release® kezelésen páciensként való aktív részvétel egy regisztrált, legalább 4-es végzettségi szintű (SER2), CST-T vizsgával rendelkező terapeutánál az Upledger Institute Hungary referenciarendelőjében.
- A képzést megelőző fél évben legalább 4 tanulócsoportos foglalkozáson vagy magánórán való igazolt aktív részvétel.

A JELENTKEZÉS MÓDJA:
A jelentkezéshez szükséges dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva tölthetők le.

AJÁNLOTT IRODALOM:
John. E. Upledger. DO, OMM: A Brain is Born
Netter, MD: Netter Anatomy: Atlas of Human Neuroscience
Az irodalom angol nyelvű. Magyar fordítás egyelőre nem áll rendelkezésre. (Megvásárolható ezen a linken keresztül: http://shop.barralinstitute.com/Product-List/Textbooks/Netters-Atlas-of-Human-Neuroscience)

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:
Hang- és képrögzítés
A résztvevő tudomásul veszi, hogy az Upledger Institute Hungary és Barral Institute Hungary valamennyi képzésének ideje alatt fénykép-, hang- vagy képfelvételt nem készíthet. Résztvevő ugyanakkor kifejezett és határozott hozzjárulását adja ahhoz, hogy Szervező a képzésen a résztvevőkről hang-, fénykép- és videófelvételeket készítsen és azokat nyilvánosan elérhető internetes oldalaira feltöltse, illetve az Upledger Institute Hungary és Barral Institute Hungary képzéseinek népszerűsítésére felhasználja.

Igazolás
A résztvevő a képzés végén az Upledger Institute Hungary által kiállított igazolást kap. Az igazolás kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított igazolás önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!
A képzésen való részvétel illetve annak elvégzése nem jogosítja fel a résztvevőt a craniosacralis terapeuta cím használatára, illetve tevékenységét nem illetheti ‘craniosacralis terápia’ elnevezéssel mindaddig, amíg a CS1 és CST2 tananyagból sikeres CST-T (Craniosacral Therapy Technique Certificate) vizsgát nem tett.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők szíves figyelmét, hogy a 40/1997. (III.5.) Kormányrendelet, valamint a 11/1997 (V.28.) NM rendelet alapján a képzésen tanult technikák hivatásszerű alkalmazása engedélyhez kötött. A tevékenység végzéséhez előírt jogszabályi feltételeket a résztvevő köteles betartani!

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x