The Brain Speaks™ 2 (TBS2)


A soron következő The Brain Speaks 2 (TBS2) képzés időpontja:
2019. november 21-24.

Jelentkezési határidő: 2019. október 21.

A képzés leírása:
Az Upledger Institute ezen haladó szintű workshopja egy másik személy agyával, annak képleteivel és egyes neuronjaival való kommunikáció lehetőségének felfedezésére és felismerésére , valamint ezen képletek közvetlen palpációjára és kezelésére összpontosít. A különböző agyi területekkel való kommunikáció elmélete azon a hipotézisen alapul, hogy az élőlényekben megtalálható minden szerv, szövet és sejt önálló tudattal rendelkezik. Az instruktor bevezeti a résztvevőket a különböző agyi és gerincvelői területekkel és azok funkcionális egységeivel folytatott képalkotásba és párbeszédbe. A résztvevők a központi idegrendszer palpációjának megfelelő palpációs és ‘listening‘ technikákat tanulnak. A workshop előadásokból, bemutatókból és az egyes bemutatott technikák gyakorlásából áll.

A képzés időtartama:
1. nap: Regisztráció 9.00h-10.00h, A Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart
2. nap: 9.00h - kb. 17.30h
3. nap: 9.00h - kb. 17.30h
4. nap: 9.00h - kb. 17.00h


Instruktor:
Thomas Rasmussen PhD, CST-D
A szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját, az instruktor és a tanársegédek személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.
 

A képzés részvételi díja:
A Képzés részvételi díja 185.000 Ft, azaz Egyszáznyolcvanötezer forint, amely magában foglalja a regisztrációs díjat, a szinkrontolmácsolás díját és 1 db The Brain Speaks™ 2 Tanulási segédlet árát, de nem tartalmazza a szállás, a parkolás és az étkezés díját a Képzés ideje alatt, továbbá a részvétel feltételeként ismertetett kezelés díját sem.
Képzést ismétlő hallgatók számára a részvételi díj a teljes összeg 50%-a, azaz 92.500 Ft-ért vehetnek részt a képzésen.

A fizetés módja és feltételei:
A részvételi díj fizethető készpénzben vagy átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (TBS2.1). Jelentkezéskor 35.000 Ft regisztrációs díj fizetendő. A hátralék összege 150.000 Ft, azaz Egyszázötvennezer forint, amelynek fizetési határideje 2019. november 24. A hátralék előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy banki átutalással fizetendő.

Lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 35.000 Ft, azaz Huszonötezer forint regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.
 

A jelentkezés módja:
A jelentkezéshez szükséges dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva tölthetők le.

Ajánlott irodalom
John. E. Upledger. DO, OMM: A Brain is Born
Netter, MD: Netter Anatomy: Atlas of Human Neuroscience
Az irodalom angol nyelvű. Magyar fordítás egyelőre nem áll rendelkezésre. (Megvásárolható ezen a linken keresztül: http://shop.barralinstitute.com/Product-List/Textbooks/Netters-Atlas-of-Human-Neuroscience)

Kiegészítő információk
A résztvevő a képzés végén az Upledger Institute Hungary által kiállított tanúsítványt kap. A tanúsítvány kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított tanúsítvány önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!
A képzésen való részvétel illetve annak elvégzése nem jogosítja fel a résztvevőt a craniosacralis terapeuta cím használatára, illetve tevékenységét nem illetheti ‘craniosacralis terápia’ elnevezéssel mindaddig, amíg a CS1 és CST2 tananyagból sikeres CST-T (Craniosacral Therapy Technique Certificate) vizsgát nem tett.
Felhívjuk továbbá a jelentkezők szíves figyelmét, hogy a 40/1997. (III.5.) Kormányrendelet, valamint a 11/1997 (V.28.) NM rendelet alapján a képzésen tanult technikák hivatásszerű alkalmazása engedélyhez kötött. A tevékenység végzéséhez előírt jogszabályi feltételeket a résztvevő köteles betartani!