UPLEDGER INSTITUTE INTERNATIONAL (UII)

 

A világ legnagyobb egészségügyi oktató és továbbképző intézetét 1985-ben azzal a céllal alapította a névadó Dr. John Upledger, hogy az évtizedes klinikai kutatások eredményeképpen általa kidolgozott Craniosacralis terápiát egészségügyi dolgozók és laikusok számára oktassák. 

A floridai székhelyű intézetet azóta az egész világon ismerik folyamatos képzési programja, gyógyító tevékenysége és klinikai kutatásai révén. Képzései a világ 62 országában elérhetőek, évente több mint 500 képzést tartanak, melyeken a Craniosacralis terápia (CST) sokrétű, szerteágazó területeit tanítják. Napjainkig több mint 100.000 hallgató végezte el a képzések valamely szintjét, köztük orvosok, osteopathák, manuálterapeuták, gyógytornászok, orvos-természetgyógyászok, akupunktőrök, pszichiáterek, pszichológusok, fogorvosok, ápolónők, masszázsterapeuták és egyéb szakemberek.

Az UII és a Craniosacralis terápia sikeréből merített számos hasonló elnevezésű terápiás módszer is, de az eredeti, hiteles képzést az UII szigorú előírásai alapján vezetett helyi Satellite-jai és képzett instruktorai adják világszerte. Az anyaintézet magyarországi Satellite-ja, az Upledger Institute Hungary 2012-ben kezdte meg hivatalos működését.

Ugyanitt, a floridai Palm Beach Gardensben található az Upledger Clinic is. Ez az innovatív klinika kivételes kezelési lehetőségeket kínál különböző akut és krónikus egészségügyi problémákra, mint pl. agyi és gerincvelői diszfunkciók: traumás sérülések, vertigo, krónikus fájdalmak, autizmus és még sok egyéb.

Az Upledger Clinic egyedülálló intenzív terápiás programokat is szervez, ilyenek például:

Post-Traumatic Stress Disorder for Vietnam Veterans (Poszt-traumás stressz szindróma terápia vietnámi veteránoknak),

Concussion Intensive Therapy Programs and Research Studies (Intenzív terápiás és kutatási program agyrázkódás témakörben)

Dolphin Assisted Therapy Programs (Delfin-asszisztált terápiás programok)

Survivors of 9/11 Trauma Relief Effort (2001. szeptember 11. túlélőinek szervezett terápiás segítségnyújtás)

 

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x