KAPCSOLAT


A craniosacralis terápiával kapcsolatos általános információk az alábbi linken érhetők el:
https://craniosacralis.hu/craniosacralis-terapia/mi-a-cst/

A terápia menetével, hatásával és a kezelésekkel kapcsolatos tudnivalók itt olvashatóak:
https://craniosacralis.hu/beteginfo/

Kezelésre időpontot kizárólag telefonon, munkanapokon 9:00-17:00h-ig lehet kérni az alábbi helyszínekre:

1. rendelő:
1126 Budapest, Királyhágó u. 2., fszt. 5. (az udvarban jobbra)
Kapucsengő: 9 (Kérjük, abban az esetben is várja meg kollégáink visszajelzését a kaputelefonban, ha a nagykapu nyitva van!)
Telefon: +36209420074
E-mail: craniosacralis@gmail.com
Parkolni a környező utcákban térítés ellenében, az Alkotás úton díjmentesen lehet.

2. rendelő:
2051 Biatorbágy, Keserűkút u. 101/73
Telefon: +36209420074
E-mail: craniosacralis@gmail.com
Parkolni az ingatlan előtt az utcán díjmentesen lehet.
Mindkét helyszín akadálymentesített.

 

Biatorbágyi rendelőnk Budapesttől 18 km-re található. Megközelíthető autóval az M1-es autópálya, majd az 1-es út felől, busszal a XI. kerület, Etele térről, vonattal a Déli pu. vagy Kelenföld állomásokról. A menetidő kb. 20 perc. A buszmegállótól 15, a vasútállomástól 35 perc séta a rendelő gyönyörű erdős környezetben.

Ha Budapest felől érkezik Biatorbágyra, az OMV benzinkút után közvetlenül a Viadukt alatti körforgalomnál, a 3. kijárton hajtson ki az Iharos irányába. Itt az első lehetőségnél, egy kis lovaspálya után jobbra kell kanyarodni, végighaladni a betonúton a Sportpályáig. Innen indul a Keserűkút utca. A rendelő a Sportpályától 200 méterre, az út jobb oldalán található.

Amennyiben okostelefonján használja a Waze alkalmazást, a rendelő nevét (Natural Balance) a keresőbe beírva, a rendelőig hozza az applikáció.

Amennyiben a fenti linkeken elérhető információk gondos átolvasása után további kérdése van, küldhet üzenetet az alábbi formula használatával. Időpontegyeztetés kizárólag telefonon lehetséges!

 

Név *

E-mail *

Üzenet *


Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x