KÉPZÉSEK

Köszönjük megtisztelő érdeklődését Magyarország egyetlen hivatalos, eredeti Craniosacralis terapeutaképzése, valamint az Upledger Institute Hungary által kínált további képzések iránt.

Képzéseinken való részvételhez semmilyen szakmai végzettség, előképzettség vagy előzetes tudás nem szükséges. Dr. Upledger határozott célja volt, hogy az általa kidolgozott Craniosacralis terápiát egyetlen szakmacsoport se sajátítsa ki, és azt laikusok is megtanulhassák. A terápia biztonságos gyakorlásához szükséges minden anatómiai, élettani és gyakorlati ismeretet és tudást lehetősége van a hallgatóknak a képzésen elsajátítani. A módszer különlegesen gyengéd technikái pedig még egy teljesen kezdő számára is a legbiztonságosabb alternatív gyógymóddá teszik a terápiát.

A fő képzésvonal hét szintből áll: CS1, CST2, SomatoEmotional Release® 1-2, valamint Advanced1-3. Ahhoz, hogy valaki családi vagy baráti körben alkalmazhassa az első képzési szinten (CS1) tanult technikákat, nem szükséges további szinteket elvégeznie, ezek csupán további fejlődési lehetőségeket kínálnak. A ‘Craniosacralis terapeuta’ cím használatát az anyaintézet azonban a CS1 és CST2-es képzések elvégzéséhez, valamint a két tanfolyam anyagából tett sikeres nemzetközi CST-T vizsga meglétéhez köti. Minden hallgató a maga ütemében tanulhat, akkor kezd neki egy újabb szintnek, amikor szeretne és felkészültnek érzi magát. 

Mivel az Upledger Institute International helyi leányvállalatai (Satellite) révén szervezi nemzetközi képzéseit, így a képzés bármely Satellite-nál elkezdhető, folytatható vagy újrakezdhető, és mindegyiknél ugyanazt a tananyagot, ugyanolyan időbeosztásban, egységes nemzetközi áron oktatják. Különbséget csak az előadó személyisége, szakmai háttere és tapasztalata jelent.

Craniosacralis terápia témakörben Magyarországon az első, második és harmadik szintet Gábriel Orsolya, az UIH igazgatója, nemzetközi instruktor oktatja. A felsőbb szintekre általában Hollandiából, Dániából, Olaszországból, Angliából és Amerikából érkeznek az instruktor kollégák. Az anyaintézet minden instruktora ugyanazon a szigorú képzési rendszeren megy keresztül, és tevékenységét rendszeres szakmai ellenőrzés mellett az Intézet iránymutatásai alapján végzi.

Képzéseink mindegyike felnőtt oktatási akkreditációval rendelkezik, így a részvételi díjat nem terheli ÁFA. Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ rendelkezése alapján a képzésekért adható szakmai kreditpontok száma: 17.

Az Intézet egyes képzéseinek részletes ismertetőjét a bal oldali menüsávban az adott képzésre kattintva érheti el. 

Amennyiben a tájékoztató elolvasása után úgy dönt, hogy szeretne részt venni az adott képzésen, kérjük, az alábbiak szerint járjon el:

- Töltse le a képzésre vonatkozó jelentkezési dokumentációt! Nyomtassa ki a  Jelentkezési lapot egy, a Képzési szerződést két példányban! Nyomtatott betűkkel, kék tintával töltse ki és minden oldalon írja alá a dokumentumokat!

- A dokumentumokat, valamint 1 db 6 hónapnál nem régebbi fényképet tegyen egy műanyag irattartóba!

- A jelentkezési határidő előtt adja postára vagy előzetesen egyeztetett időpontban hozza be valamelyik rendelőnkbe az összekészített anyagot!

- A jelentkezési anyag elküldésével egyidőben utalja át a képzés regisztrációs díját. Ezzel tudja biztosítani helyét a képzésre. Banki átutaláskor a Közlemény rovatban feltétlenül tüntesse fel a nevét és a képzés kódját!

- A hátralék befizetése történhet banki átutalással vagy készpénzfizetéssel is. Ezzel kapcsolatban telefonon egyeztessen a szervezővel!

Ha további kérdése van, minden hétköznap 09:00h-17:00h-ig készséggel állunk rendelkezésére telefonon a +3620 9420074-es telefonszámon.

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük valamelyik képzésünkön.

CST alapképzések

További képzések

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x