‘Healing From The Core - Full Body Presence:
Grounding & Healthy Boundaries (HFC)


A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
1. nap: Regisztráció 9.30h-10.00h, a Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart.
2. nap: 9.30h - kb. 17.30h
3. nap: 9.30h - kb. 17.30h
4. nap: 9.30h - kb. 17.30h

INSTRUKTOR:
Suzanne Scurlock-Durana CMT, CST-D (Reston, VA, USA)
A szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját, az instruktor és a tanársegédek személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.

A KÉPZÉS CÉLCSOPORTJA:
- egészségügyi dolgozók (orvosok, természetgyógyászok, nővérek, gyógytornászok, manuálterapeuták, mozgás- és masszázsterapeuták),
- Life Coach módszert alkalmazók,
- craniosacralis terápiát, nyirokdrenázst vagy visceralis manipulációt végzettek,
- sérült vagy fogyatékkal élő gyermekek szülei, tanárai és terapeutái, fejlesztőpedagógusok,
- betegápolók és idős emberek gondozói,
- tanítók, tanárok, előadók
- sportolók, élsportolók,
- olyan személyek, akik sürgősségi ellátást igénylő területen dolgoznak,
- azok, akik életük egyik fontos keresztútja előtt állnak és nem tudnak dönteni,
- azok, akik egyszerűen csak kezelni próbálják túlságosan elfoglalt, stresszes életüket.

A KÉPZÉS LEÍRÁSA:
A mai világban mindannyiunknak szükségünk van külső és belső forrásainkhoz való teljes hozzáférésre, hogy kiálljuk azokat a próbatételeket, amelyek elé naponta állít bennünket az élet. A ‘Healing From the Core - Full Body Presence: Grounding & Healthy Boundaries’ (Gyógyítás a lélek mélyéről) képzés megmutatja azt a folyamatot, amely során a test belső bölcsessége információt és segítséget nyújt nekünk, hogy eligazodjunk az életünk, a munkánk, a gyógyulás és a világgal való kapcsolatunk terén. Ha elkezdünk odafigyelni testünk belső hangjára, tudásunk alapjára, azzal újra felfedezhetjük a velünk született spiritualitást és fejleszthetjük érzelmi intelligenciánkat. Megtanuljuk, hogyan lassítsuk le az időt és mélyítsük el kapcsolatunkat testünkkel, belső tájainkkal, így felfoghatjuk a folyamatosan felénk áramló finom energiarezgéseket.
Ugyancsak megtanulhatjuk a Boldog Élet Öt Elvét, melyek egyértelmű útmutatást nyújtanak a világban való működés legoptimálisabb módjához – hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet minden egyes szituációból, amivel csak találkozunk, legyen az szakmai vagy személyes, függetlenül hivatásunktól és életstílusunktól.

A KÉPZÉS FOLYAMÁN ELSAJÁTÍTHATÓ KÉPESSÉGEK:
- Finomítjuk, tökéletesítjük energiaérzékelési képességünket.
-Megtanulunk “földelni”. A feltétel nélküli, egészséges, tiszta energiaforrásokba való földelésre koncentrálunk.
- Megtanulunk hozzáférni belső energiaforrásainkhoz, amelyek ezáltal megújulnak, és így képesek leszünk a megfelelő terápiás jelenlét kialakítására és fenntartására, amely nagyban erősíti minden meglévő technikai készségünket. Ez a létezés egy minősége, ami gyógyítja, felkészíti és védi azokat, akikkel kapcsolatba kerülünk.
- Maximalizáljuk a kezelés eredményességét.
- Egy egészséges képet kapunk határainkról. Felismerjük, hol “végződünk” mi és hol kezdődik a világ többi része. Ha ez sikerül, képesek leszünk “igen”-t vagy “nem”-et mondani azoknak, akik át akarják lépni a határainkat.
- Megtanuljuk időben felismerni a kimerülés figyelmeztető jeleit, és egyszerű technikákat tanulhatunk, amikkel az adott pillanatban újra feltölthetjük energiakészleteinket.
- Megtanuljuk felismerni és kiküszöbölni a “kiégést”. Képessé válunk minden egyes pácienssel bármely szituációban megújult, friss energiákkal és lelkesedéssel foglalkozni, élményekkel teli, hosszú egészségügyi praxist vezetni.
- Magunkénak tudhatunk egy többlépéses protokollt, amellyel egyensúlyban tarthatjuk egészséges határainkat mind a munkában, mind otthon; amellyel meggyógyíthatjuk idegrendszerünket, fejleszthetjük koncentrációs képességünket; amellyel erős terápiás jelenlétet tudunk kialakítani magunk és mások számára, érintéssel vagy anélkül.

A KÉPZÉS RÉSZVÉTELI DÍJA:
A Képzés részvételi díja 595 USD, azaz Ötszázkilencvenöt amerikai dollár, amely magában foglalja a regisztrációs díjat, a szinkrontolmácsolás díját és 1 db magyar nyelvű Healing From The Core™ (Gyógyítás a lélek mélyéről) Tanulási segédlet árát, de nem tartalmazza a szállás, a parkolás és az étkezés díját a Képzés ideje alatt.

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI:
A részvételi díj fizethető készpénzben vagy átutalással. Átutaláskor a Közlemény/Megjegyzés rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (HFC). Jelentkezéskor 95 USD regisztrációs díj fizetendő. A regisztrációs díj forintban is fizethető. Ez esetben azonban az aktuális árfolyamot illetően előzetes telefonos egyeztetés szükséges az ‘Elérhetőség és további információ’ pontban megadott telefonszámon! A hátralék összege 500 USD, amely előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy banki átutalással, USD-ben fizetendő.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK:
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 28. nap. A kötbér mértéke 28-21 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a. 21 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 95 USD regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI:
A képzésre jelentkezhet bárki, semmilyen előképzettség nem szükséges.

A képzésen való részvételhez szükséges:
- általános irányelveink, eljárási szabályzatunk (Etikai nyilatkozat) elfogadása (ezt a Jelentkezési  lap mellé megküldjük);
- a képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása;
- a jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi fénykép) beadása a megadott határidőn belül;
- a részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése szükséges.

A JELENTKEZÉS MÓDJA:
A Jelentkezési lap és a Képzési szerződés a lap alján lévő linkekre kattintva tölthető le. Telefonos egyeztetést követően a jelentkezési anyagot a megadott határidőn belül visszajuttatni az intézet levelezési címére. 

AJÁNLOTT IRODALOM:
Suzanne Scurlock-Durana, CMT, CST-D: Full Body Presence: Learning to Listen to Your Body’s Wisdom
Az irodalom angol nyelvű. Magyar fordítás egyelőre nem áll rendelkezésre. A könyv megrendelhető az interneten.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:
A résztvevő a képzés végén az Upledger Institute Hungary által kiállított tanúsítványt kap. A tanúsítvány kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított tanúsítvány önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x