SomatoEmotional Release Technique:
Mastering the Inner Physician (SERTIP)
 

Tétovázol, amikor a craniosacralis kezelések során párbeszédet kezdeményezhetnél a pácienseddel vagy bevonhatnád a terápiás képalkotásba? Bizonytalan vagy, hogyan kezdj neki a folyamatnak, esetleg attól tartasz, hogy ha már egyszer belekezdtél, nem vagy elég ügyes, hogy továbbvidd? Vagy egyszerűen csak elmélyítenéd, finomítanád a terápiás képalkotás és párbeszéd technikát? Akkor ezt a képzést kifejezetten neked találták ki!

 

A KÉPZÉS IDŐPONTJA
2023. november 23-26.
Jelentkezési határidő: 2023. október 1.

 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE
Hunguest Hotel Millennium
1089 Budapest, Üllői út 94-98.
vagy
Terrapark, Konferenciaterem
2040 Budaörs, Liget u. 3/2

 

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
4 nap
Regisztráció: 1. nap 9:00-9:45h
A képzés természetéből adódóan a délutáni gyakorlatok befejezési időpontja nem határozható meg előre - általában 19:00-20:00h közé tehető, a képzés utolsó napján kissé korábban. Azt javasoljuk, ne vállalj esti elkötelezettséget, mert a gyakorlatok befejezési ideje változó. Kérünk, ennek megfelelően tervezz!

 

INSTRUKTOR
Stan Gerome LMT, CST-D (USA) - a képzés kidolgozója
A képzés angol nyelven zajlik, magyar tolmácsolással.


 

A KÉPZÉS LEÍRÁSA
Biztosan hallottad már, hogy Dr. Upledger a képalkotás és párbeszéd technikáját az önmagunkkal folytatott beszélgetéshez hasonlította. A SomatoEmotional Release Technique: Mastering the Inner Physician (SERTIP) lényegében abban segít, hogy jobban megértsd, hogy lehet ezt a rendkívül hatékony technikát beépíteni a kezelésekbe. A képzés integrálja a CST-t azzal, amit Jung “aktív imagináció”-nak nevezett – mellyel áthidalható a tudatos és nem-tudatos közötti szakadék. A képalkotás és párbeszéd mellett az aktív imagináció az álmokat és a művészetet is magába foglalhatja. Mindezek nagyban segíthetnek abban, hogy jobban megismerd önmagad, és ezáltal tudd, hogyan segíts jobban a pácienseidnek.

A képzés során kombinálni fogjuk Fritz Perls különböző Gestalt technikáit Roberto Assagioli pszichoszintézisével. Megtanulod, hogyan válhatsz ténylegesen a saját kezeléseid során megjelenő tárgyakká, hogyan ismerheted fel az előteret és hátteret egy adott forgatókönyvben, hogyan válhatsz egyre tudatosabbá az itt-és-most létezésben. És ami még fontosabb, ez a tapasztalati megközelítés segít majd azonosítani és felfedezni személyiséged különböző belső karaktereit vagy "alszemélyiségeket".
A bennünk élő különböző karakterek felfedezése és integrálása létfontosságú abból a szempontból, hogy hitelesebb, megértőbb emberi lényekké váljunk. Ahogy a tanfolyam kidolgozója, Stan Gerome az évek során sokszor elmondta: "The most valuable tool a therapist can bring to a session is a more integrated therapist”. (“A legértékesebb eszköz, amit egy terapeuta egy kezelésre magával hozhat, az egy integráltabb terapeuta.”)

Reméljük, velünk tartasz ezen az izgalmas utazáson, amely során lehetővé válik, hogy megszólaljon a psziché.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ
A részvételi díj magyar hallgatók részére 270.000 Ft, azaz Kettőszázhetvenezer forint, amely magában foglalja a magyar tolmácsolás árát, de nem tartalmazza az étkezés, a szállás és a parkolás díját a képzés ideje alatt, továbbá a részvétel feltételeként ismertetett kezelés díját sem.
Részletfizetési lehetőség - külön elbírásálás alapján - igénybe vehető.
A részvételi díj külföldi hallgatók részére: 300.000 Ft.


A FIZETÉS MÓDJA ÉS FELTÉTELEI
Jelentkezéskor 50.000 Ft, azaz Ötvenezer forint regisztrációs díj fizetendő készpénzben vagy előzetes egyeztetést követően átutalással. A hátralék összege 220.000 Ft, azaz Kétszázhúszezer forint. A hátralék előzetes egyeztetést követően fizetendő.
Fizetés határidő: 2023.10.31.LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 50.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
- Sikeresen elvégzett CST1, CST2 és SER1 képzés
- A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi fénykép) beadása a megadott határidőn belül
- A részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése
- A képzést megelőző fél évben legalább 4 tanulócsoportos foglalkozás teljes időtartamában való igazolt aktív részvétel
- 1 CST/SER kezelésen páciensként való aktív részvétel egy nemzetközi CST-T minősítésű, tanársegéd kinevezésű, legalább 4-es (SER2) végzettségű terapeutánál az Upledger Institute Hungary referenciarendelőjében, a képzést megelőző 2-4 héten belül. Kérünk, időben gondoskodj az időpontfoglalásról!
- Általános irányelveink, eljárási szabályzatunk (Etikai Kódex) elfogadása
- A képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása

 

ELŐZETES FELKÉSZÜLÉS
Az előzetes felkészülés minden résztvevőnek saját felelőssége, melynek megkezdése már jóval a képzést megelőzően javasolt. Ennek hiányában előfordulhat, hogy úgy érzed, lemaradsz, mi azonban szeretnénk, hogy a képzés mindenki számára érdekes és értékes tanulási tapasztalat legyen.
Az alábbi ajánlásokat az Upledger Institute Faculty készítette a Craniosacralis terápia oktatásában szerzett több évtizedes tapasztalata alapján. Az iránymutatások segítenek, hogy megfelelően felkészült legyél, és ezzel a tanulmányaidnak ezen lépcsőfoka a lehető legtöbb hasznot hozza. A felkészülés és a gyakorlás a képzésen nagyobb magabiztossághoz és mélyebb megértéshez, a kezelések során kiemelkedőbb eredményeket a páciensek számára.

- Olvasd át újra a SomatoEmotional Release 1 tanulási segédletet!
- Gyakorold a teljes testvizsgálati módszereket, különös tekintettel az energiaciszta lokalizációjára Arcing technikával!
- Gyakorold az energiaciszta pozicionális szöveti oldását az SD követésével!
- Használd a teljes testvizsgálati módszereket a praxisodban!
- Gyakorold tovább az arckoponya-kezelést és te is vegyél részt alanyként arckoponya-kezeléseken!
- A képzést megelőző 2 hónapban legalább 5 alkalommal végezz olyan kezelést, amelyben benne foglaltatik a terápiás képalkotás és párbeszéd is!
- Vegyél részt legalább 5 olyan kezelésben, amelynek a terápiás képalkotás és párbeszéd is a részét képezi!
- Olvasd el az ajánlott irodalmat!

 

A JELENTKEZÉS MÓDJA
A jelentkezéshez szükséges dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva tölthetők le.
A hiánytalanul kitöltött jelentkezési lapot, a két példányban kinyomtatott, minden oldalon szignóval ellátott képzési szerződést és a 6 hónapnál nem régebbi fényképet egy átlátszó műanyag tasakba, majd borítékba téve add postára, személyesen vidd vagy küldd be az Intézet budapesti vagy biatorbágyi telephelyére!

 

AJÁNLOTT IRODALOM
Roberto Assagioli M.D. - Psychosynthesis
Roberto Assagioli M.D. - The Act of Will
Robert A. Johnson - Owning Your Own Shadow 

 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK
Szükséges eszközök
Rajztábla, színes ceruzák, saját lepedő vagy nagyméretű törölköző

Ruházat
A képzésen kényelmes, laza, réteges öltözet és váltópapucs viselése javasolt. A szűk ruhadarabok viselése kerülendő.

Hang- és képrögzítés
A résztvevő tudomásul veszi, hogy az Upledger Institute Hungary és Barral Institute Hungary valamennyi képzésének ideje alatt fénykép-, hang- vagy képfelvételt nem készíthet. Résztvevő ugyanakkor kifejezett és határozott hozzájárulását adja ahhoz, hogy Szervező a képzésen a résztvevőkről hang-, fénykép- és videófelvételeket készítsen és azokat nyilvánosan elérhető internetes oldalaira feltöltse, illetve az Upledger Institute Hungary és Barral Institute Hungary képzéseinek népszerűsítésére felhasználja.

Igazolás
A résztvevő a képzés végén az Upledger Institute által kiállított igazolást kap. Az igazolás kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított igazolás önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!

 

HALLGATÓI VISSZAJELZÉSEK
"A SERTIP messze a legjobb UpledgerI képzés volt, amin valaha részt vettem! Stan Gerome-tól kapott elméleti és gyakorlati tudás megszabadított minden határozatlanságtól és tétovázástól, amit a terápiás képaljkotás és párbeszéd használatával kapcsolatban valaha éreztem.  segítettek megszabadulni minden tétovaságomtól, hogy képeket és párbeszédet használjak az ügyfeleimmel. De ennél sokkal többet kaptam: a tanult képességek segítettek abban, hogy végre "meghalljam" a saját belső gyógyítómat. Saját belső gyógyítónk segít hozzá bennünket, hogy rátaláljunk a tiszta útra, amely a legmagasabb emberi potenciálunk eléréséhez vezet, és CST-terapeutaként ez a legnagyobb ajándék, amit a pácienseinknek adhatunk.
Stan Gerome nem játsza meg magát; saját, gyógyuláshoz vezető utazásának megosztásával megmutatja 'emberi' önmagát. Ez pedig elegendő bátorságot adott nekem ahhoz, hogy a képzés sorén ne fogjam vissza magam, amikor én kerültem sorra a kezelőágyon. Ennek eredményeként az az önmunka, amit ezen a képzésen végeztem, mélyebb és erőteljesebb volt, mint eddig bármelyik másik képzésen!
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen képességekkel felruházott oktatónk van!"
-- Gloria Flores, CST-D, 2015 május, 2015

 

 

A képzéssel kapcsolatos dokumentumok:

SERTIP_2023_Jelentkezési lap
SERTIP_2023_Jelentkezési lap ismétlőknek
SERTIP_2023_Képzési szerződés
SERTIP_2023_Képzési szerződés ismétlőknek

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x