VISCERALIS MANIPULÁCIÓ: THORAX (VM4)
A Barral Institute Visceralis Manipuláció képzéssorozat
4. szintje

 

 
A SORON KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONTJA

Meghatározás alatt

 

A KÉPZÉS LEÍRÁSA
A Visceralis Manipuláció: Thorax (VM4) a VM képzéssorozat negyedik, haladó workshopja, amely betekintést enged a mellüreg funkcionális biomechanikájába, különös tekintettel az alábbiakra:
- a thoracalis szervek - pleura, tüdő, pericardium, szív, mediastenum, pajzsmirigy, légcső, nyelőcső, sternum, bordakosár és a plexus thoracalis - anatómiájának, biomechanikájának és funkciójának megismerése; a cervicalis terület, a thorax, a bordakosár és a vállöv egységének biomechanikájával való kapcsolata
- az anterior cervicalis és thoracalis terület visceralis fasciájának lokalizációja
- a thoracalis bemenet és a hyoideum lágy szöveti komponenseinek oldása
- a mellüreg listening technikáinak gyakorlása
- a thoracalis szervek és azok integrációja a terület komplex szalagrendszerével és az egész testtel
- a thoracalis és spinalis problémák szomatikus és visceralis okainak megkülönböztetése
A képzés eme szintje is számos gyakorlati és igen hatékony technikát tartalmaz, melyek Résztvevő meglévő praxisában azonnal alkalmazhatók. A képzés szóbeli előadásokból, az adott szervekhez tartozó, részletes anatómiai és funkcionális mechanikai ismeretekből, az egyes technikákra vonatkozó demonstrációkból és gyakorlatokból áll.


 

A KÉPZÉS HELYSZÍNE

Meghatározás alatt

 


A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
4 nap az alábbi kezdési időpontokkal:
1. nap: regisztráció 9.30.00h-10.00h, a Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart.
2. nap: 09.00h - kb. 17.00h
3. nap: 09.00h - kb. 17.00h
4. nap: 09.00h - kb. 15.00h
A Képzés órarendje hozzávetőleges. A megadott befejezési időpont kitolódhat, hogy az adott napra kiírt tananyag teljességgel lefedhető legyen.INSTRUKTOR ÉS TANÁRSEGÉDEK
Roberto Bonanzinga D.O., BI-D (Olaszország) - instruktor
tanársegéd meghatározás alatt
Szervező fenntartja a jogot, hogy a képzés helyszínét, időpontját, az instruktor és a tanársegédek személyét megváltoztassa, amelyről a jelentkezőket előzetesen e-mailben vagy telefonon értesíti.


 

RÉSZVÉTELI DÍJ
895.00 USD, azaz Nyolcszázkilencvenöt amerikai dollár, amely magában foglalja 1 db VM4 Tanulási segédlet és a tolmácsolás árát, de nem tartalmazza az étkezés, a szállás és a parkolás díját a Képzés ideje alatt.
'Early bird' kedvezmény, a Képzést megelőző 60 napig: 795.00 USD, amennyiben jelentkező a hiánytalan jelentkezési anyagot és a teljes részvételi díjat eljuttatja az Intézethez.

2023. január 1-től az áraink változhatnak.

A JELENTKEZÉS MÓDJA
A jelentkezési dokumentumok a lap alján lévő linkekre kattintva letölthetők. A Jelentkezési lapot 1 példányban, a Képzési szerződést 2 példányban, minden oldalon szignóval ellátva egy 6 hónapnál nem régebbi igazolványképpel együtt egy műanyag átlátszó irattartóba összekészítve, borítékba téve, ajánlva kell postára adni vagy személyesen eljuttatni az UIH székhelyére:
Upledger Institute Hungary Kft.
2051 Biatorbágy, Keserűkút u. 101/73A FIZETÉS MÓDJA
Előzetes telefonos egyeztetést igényel!
Jelentkezéskor 150.00 USD, azaz Egyszázötven amerikai dollár regisztrációs díj fizetendő készpénzben vagy banki átutalással az UIH Erste Banknál vezetett bankszámlaszámára:
11600006-00000000-78017825
A hátralék összege 745.00 USD, azaz Hétszáznegyvenöt amerikai dollár, amely előzetes egyeztetést követően készpénzben vagy banki átutalással fizetendő.
Átutaláskor a Közlemény rovatban fel kell tüntetni a résztvevő nevét és a képzés kódját (VM4.1)LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a tanfolyam 1. napját megelőző 42. nap. A kötbér mértéke 42-35 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 35-28 nappal a tanfolyam 1. napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 70%-a. 28 napon belül történő lemondás esetén a teljes részvételi díj fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 150.00 USD regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.A KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI
- Sikeresen elvégzett VM2 képzés.
- A képzés szervezőjének, az Upledger Institute Hungary Kft. ügyvezetőjének hozzájárulása.
- A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (hiánytalanul kitöltött Jelentkezési lap 1 példányban, minden oldalon aláírt Képzési szerződés 2 példányban, 1 db 6 hónapnál nem régebbi igazolványkép) beadása a megadott jelentkezési határidőn belül.
- A részvételi díj határidőn belül történő hiánytalan megfizetése.
- Legalább 4 VM-tanulócsoporton való aktív részvétel a képzést megelőző 6 hónapban, amennyiben az UIH által megszervezésre kerül.
 


AJÁNLOTT IRODALOM
Jean-Pierre Barral, RPT, DO: Visceral Manipulation I.
Jean-Pierre Barral, RPT, DO: Visceral Manipulation II.
Jean-Pierre Barral, RPT, DO: The Thorax
Frank Netter, MD: Atlas of Human Anatomy
Carmine Clemente: A Regional Atlas of the Human Body
 


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ
Előzetes felkészülés
A képzésen tanított technikák szilárd anatómia- és élettantudást igényelnek. Az előzetes felkészülés minden résztvevőnek saját felelőssége, melynek megkezdése már jóval a képzést megelőzően javasolt. Ennek hiányában előfordulhat, hogy a résztvevő úgy érzi, lemarad, mi azonban szeretnénk, hogy a Képzés mindenki számára érdekes és értékes tanulási tapasztalat legyen.

Ruházat
A képzésen kényelmes, laza, réteges öltözet és váltópapucs viselése javasolt. A szűk ruhadarabok viselése kerülendő. Mivel számos gyakorlathoz szabadon hagyott has szükséges, ezért olyan ruhát érdemes viselni, mely könnyen lehetővé teszi a bőrrel való érintkezést. A gyakorlatok természetéből adódóan a körmöket rövidre kell vágni!

Hang- és képrögzítés
A résztvevő tudomásul veszi, hogy a Barral Institute Hungary és az Upledger Institute Hungary valamennyi képzésének ideje alatt fénykép-, hang- vagy képfelvételt nem készíthet. Résztvevő ugyanakkor kifejezett és határozott hozzjárulását adja ahhoz, hogy Szervező a képzésen a résztvevőkről hang-, fénykép- és videófelvételeket készítsen és azokat nyilvánosan elérhető internetes oldalaira feltöltse, illetve a Barral Institute Hungary és az Upledger Institute Hungary képzéseinek népszerűsítésére felhasználja.

Igazolás
A résztvevő a képzés végén a Barral Institute által kiállított igazolást kap. Az igazolás kiállításának feltétele a képzés teljes időtartama alatti jelenlét, továbbá a képzésen való aktív részvétel és együttműködés. A kiállított igazolás önálló gyógyítói tevékenységre nem jogosít!

A képzésen való részvétel nem jogosítja fel a résztvevőt a képzésen tanult technikák hivatásszerű alkalmazására, mert az a 40/1997. (III.5.) Kormányrendelet, valamint a 11/1997 (V..28.) NM rendelet alapján engedélyhez kötött. A tevékenység végzéséhez előírt jogszabályi feltételeket a résztvevő köteles betartani.

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x