Az Upledger Intézetet 1985-ben azzal a céllal alapította a névadó Dr. John Upledger, hogy craniosacralis terápiát tanítsanak az egészségügyben dolgozóknak és a laikus érdeklődőknek. Az egész világon ismerik a floridai székhelyű intézetet folyamatos képzési programjai, gyógyító tevékenysége és klinikai kutatásai révén. Égisze alatt évente több száz tanfolyamot szerveznek világszerte, melyeken a CST szerteágazó, sokrétű területeit tanítják a terapeutáknak. Napjainkig több mint 125.000 hallgató végezte el a képzések valamelyik szintjét, köztük osteopatha és egyéb orvosok, manuál terapeuták, orvos-természetgyógyászok, hagyományos kínai orvosok, pszichiáterek, pszichológusok, fogorvosok, ápolónők, gyógytornászok, akupunktúrás természetgyógyászok, masszázs terapeuták és egyéb szakemberek.

Ugyanitt, a floridai Palm Beach Garden-ben található az Upledger Klinika is. Ez az innovatív klinika nemcsak egyéni kezeléseket kínál, hanem különböző akut és krónikus egészségügyi problémákra egyedülálló intenzív terápiás programokat is. Bizonyos szintre már eljutott hallgatóknak pedig arra is lehetőségük van, hogy jelen legyenek és esetenként közreműködjenek a kezelésekben.

Kedves Páciensünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy  időpontfoglalásra és időpontmódosításra munkanapokon, 09:30-17:30h között telefonon állunk rendelkezésére: +36209420074.

Új páciens esetében az első időpont egyeztetésére csak a BETEGINFO menüpontban leírtak figyelmes átolvasását követően van lehetőség!


Köszönjük!

Bezár x